Vedr. @egnsnet.dk, @roendesnet.dk og @djursnet.dk mail adresser

Surftown som tidligere har haft vores mail server er blevet overtaget af andet firma. dette betyder at indstillinger til din @djursnet.dk,
@egnsnet.dk eller @Roendesnet.dk mail har ændret sig.

Hvis du fortsætter med at bruge en af ovenstående mail adresser skal du være opmærksom på at der er en begrænsning på opbevaring af mail på 2 GB, så en hvis oprydning er nødvendig.

Vi vil fremadrettet ikke oprette mail på vores domæner til nye brugere og anbefaler brugere med en af disse mail adresser, at få lavet en ny adresse på f.eks gmail.com, da vi ikke servicere mail opsætninger fremadrettet.

dem der har en @djursnet.dk, @djursnet.dk eller @roendesnet.dk mail på nuværende tidspunkt vil kunne følge guiden her under til opsætning i mail program eller bruge web-mailen ved at trykke på knappen nederst i opslaget.


Opsætning af mail

Dette er en guide til værdierne man typisk skal bruge for at opsætte e-mail i ethvert mail program.

Følgende værdier er gældende for disse felter:

Server til indgående post

Den indgående server er mail.egnsnet.dk / mail.roendesnet.dk /
mail.djursnet.dk . Porten for indgående server POP3 er 110, og porten for IMAP er 143 – der kan forbindes med TLS.

Brugernavn til indgående post

Brugernavnet er altid hele din e-mail adresse, Det kunne fx. være mail@roendesnet.dk

Server til udgående post

Vores udgående server heddersmtp.egnsnet.dk / smtp.roendesnet.dk /
smtp.djursnet.dk . Du kan bruge port 25, 8080, 2525 og 587 til at sende igennem den – Port 587 virker oftest. Der kan forbindes med TLS.

Hvis du bruger smtp.egnsnet.dk / smtp.roendesnet.dk / smtp.djursnet.dk , skal du samtidig sætte flueben i “Server til udgående post kræver godkendelse”, altså logge på den udgående server med brugernavn og adgangskode. Se vores andre support indlæg for mere information.

Brugernavn og adgangskode til udgående post

Brugernavn og adgangskode til udgående server er den samme som til indgående server. Dvs. din e-mail adresse og adgangskoden hertil.