Ustabilt net

Det har i dag (d.6.6.) vist sig, at problemerne med periodevise udfald og langsomt net ikke skyldes vores eget udstyr (vi troede det var vores hovedrouter, den var gal med, men en udskiftning hjalp ikke). Det er vores fiberleverandør, der har tekniske problemer og de er nu på sagen, så vi håber på en hurtig løsning.

Fredag d.7.6. ved fyraften oplyser vores fiberleverandør (Nianet A/S), at de har fundet fejlen og vil skifte den defekte hardware. De har ikke givet os en deadline, men vi håber på en hurtig løsning og vil fortsat orientere her på driftsinfo.

Lørdag d.8.6.: Vores fibeleverandør har skiftet hardware i dag mellem kl.12:30 og 15 og der har derfor været helt lukket for nettet en del af dette tidsrum. Vi håber på, at de har fået styr på tingene, så vi nu har stabilt net igen…..Lørdag aften viser vores egen overvågningssoftware, at vi desværre ikke har fået stabil drift som det ellers så ud til i eftermiddag. Problemløsningen ligger hos vores fiberleverandør og vi kan kun beklage, at fejlen endnu ikke er fundet og rettet.

Oven på disse problemer med vore fiberleverandør har tordenvejret også sørget for at slukke for strømmen på flere af vores sendepunkter. Vi tænder så hurtigt som muligt, men nogle steder er vi afhængig af, at blive låst ind, før vi kan få tændt for strømmen igen.