Betaling første gang på den nye måde

I dag, mandag, sendte vi en mail ud til alle for at minde om betalingsfristen for den første mail-opkrævning. Der var to formål med mailen.

Det primære formål var at sikre, at så få som muligt skulle komme til at opleve automatisk (men midlertidig) lukning for nettet, fordi man ikke har betalt til tiden. Mailen var ikke en generel rykker til alle og dem, der har betalt skal ikke foretage sig mere.

Det andet formål med mailen var at invitere alle til at besøge vores nye bruger-sted, hvor man kan logge på og se sine betalinger og adresseoplysninger m.m. Stedet kan også bruges til at oprette og følge en supportsag og kommunikere med vores teknikere, hvis man har individuelle problemer med sin netforbindelse. Der er flere faciliteter, så bare kig dig om. Og bare rolig – vi har kun de oplysninger, du selv har forsynet os med og vi giver dem ikke videre til tredjepart. Oplysningerne anvendes kun til medlemsadministration og til vores interne kommunikation i overensstemmelse med Egnsnettets vedtægter.