3 hastigheder – 3 priser

Vi kan nu tilbyde mere hastighed til dem, der har brug for det. Vi har tre forekellige abonnementstyper:

Standard:      10-20 Mbit for 100,- kr. pr. md.

Mellem:        20-40 Mbit for 130,- kr. pr. md.

Høj:               40-100 Mbit for 160,- kr. pr. md.

Hvis du vil have mere fart end det nuværende standardabonnement, skal du blot sende en mail til support@egnsnettet.dk med besked om, hvilket abonnement du ønsker. Ændringen træder i kraft fra og med næste kvartal og koster 125,- kr. i engangsgebyr, når du selv henter og monterer udstyret.

Hvis du vil have mere fart med det samme, og du selv monterer det nye udstyr er engangsgebyret 500,- kr. som bl.a dækker omkostninger til omprogrammering.

Det koster et engangsgebyr på 750,- kr., hvis du skal have mere fart straks inkl. montering. Den nye månedspris vil blive faktureret fra og med næste kvartal.

Hvis du vælger at skifte til højere hastighed, skal du nok have monteret en ny modtager/antenne. Bemærk, at det nye udstyr kun kan fungere, hvis der er helt frit sigte til vores sendemast.

Vores net er klar til at levere højere hastighed fra de fleste sendepunkter, men nogle steder vil man dog være nødt til at vente på at vi opgraderer udstyret i masten. Vi prioriterer opgraderingerne dér, hvor efterspørgslen efter mere speed er størst.

Hvis du vil fortsætte med din nuværende hastighed, skal du ikke foretage dig noget.